Onderhoud

Een tuin evolueert voortdurend. Hij leeft en beweegt en heeft dus nood aan regelmatig en degelijk onderhoud. Wij bieden u daarom vrijblijvend de keuze uit een onderhoudscontract en drie types onderhoudsovereenkomsten:

U bespreekt uw specifieke verwachtingen en de onderhoudseisen van uw tuin met de projectleider 'onderhoud'. U kiest voor een wekelijks, tweewekelijks of maandelijks contract. Wij maken een gedetailleerde prijsofferte. Na uw akkoord stellen we een jaarcontract op en onderhouden wij uw tuin volgens afspraak.

Technisch onderhoud

Snoeien van hagen en bomen, bemesten, een zwemvijver klaarmaken voor de winter... Sommigen laten dat liever over aan specialisten. Bij dit type onderhoudsovereenkomst komen we vier keer per jaar voor u die werken uitvoeren. Correct en volgens de regels van de kunst.

Eenmalig onderhoud, U wenst af en toe professionele begeleiding bij het onderhouden van uw tuin. Contacteer uw projectleider 'onderhoud' en bespreek met hem wat u precies wenst. Hij zal hiervoor een prijsofferte maken, de werken inplannen en ze snel en accuraat laten uitvoeren.
Onderhoudsplan

Werken in de tuin schrikt u niet af, integendeel. Maar soms ontbreekt u belangrijke knowhow: wanneer precies moet ik die beukenhaag snoeien? En wanneer kan ik het gazon bemesten? Met welke meststoffen? Hoe voorkom ik dat mijn vijver bevriest? Wij stellen voor u een overzichtelijk tuinonderhoudsplan op. Compleet met snoeiperiodes, snoeiadviezen, handleidingen enz. Een onderhoudsplan kunt u bovendien altijd combineren met een technisch onderhoud of een eenmalig onderhoud.

U wilt uw tuinmeubelen laten reinigen en ze opslaan voor de winter? Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.