Aanleg

 

Vanaf nu neemt een ervaren projectleider de begeleiding van de tuinaanleg op zich. Hij communiceert met de tuinarchitect, stelt een draaiboek op, zorgt voor de bestellingen en vraagt de nodige vergunningen aan.

 

Intussen starten de voorbereidende werken: beplantingen verwijderen of inkuilen, afbraak, uitbreken en verwijderen van verhardingen, rooien of vakkundig snoeien van bomen, uitfrezen van wortels...

 

Alles gebeurd met kennis van zaken, volgens schema.

 

Daarna beginnen we met het uitgraven en nivelleren van de grond voor de constructies en voor de beddingen van de nieuwe verhardingen. Aansluitend leggen we de elektriciteitsleidingen en plaatsen we de beregeningsinstallaties.

 

Verhardingen worden uitgezet, zwembad, pool house, bijgebouwen enz. krijgen vorm. We voeren nu de juiste bodemverbeteringsmiddelen aan, zetten de beplantingen volgens plan uit, plaatsen haag- en boompalen, zaaien het gazon in of leggen de grasmatten. Dan plaatst onze elektricien de verlichtingsarmaturen en sluit ze aan. Uw tuin is klaar voor oplevering. Nu begint het werk van de natuur. Die neemt haar tijd, maar de beloning voor uw geduld zal groot zijn. En de bewondering wegdragen van al wie kennis maakt met uw tuin.